Vanaf heden is Friesland Solar ook Autarco dealer.

 

Autarco is een alles-in-1 zonnestroom systeem dat precies aansluit op uw wensen en door een erkend Autarco dealer op uw dak wordt gemonteerd en in uw meterkast wordt aangesloten.

Bij Autarco staat kwaliteit voorop. Autarco bestaat gegarandeerd uit kwaliteitsproducten die zich de afgelopen jaren bewezen hebben en voldoen aan alle certificeringen.

Met de keus voor Autarco bent u verzekerd van een zonnestroomsysteem van de hoogste kwaliteit. Alle componenten van het systeem zijn uitvoerig getest en hebben zich bewezen.

Ook heeft u met Autarco een KWH garantie wat uniek is op de markt. Wij garanderen de opbrengst van het Autarco systeem op jouw dak. Dit is optioneel premium te verzekeren door s’werelds grootste verzekeraar Lloyd’s of London via de onafhankelijke Stichting kWh-garantiefonds. Is de opbrengst minder? Dan krijg je het verschil gewoon uitbetaald in euro’s op de bank

Esdec-FrieslandSolar
solaredge-FrieslandSolar
zonnestroomfabriek-Frieslandsolar
Autarco-FrieslandSolar
Vakmensen-FrieslandSolar
 

Friesland Solar maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.