Een uniek totaalpakket van SolarEdge met geïntegreerde Power Optimizers nu slechts voor €4700,- *

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen en een duurzame manier van energie opwekken. Los van bijdrage die u levert aan het milieu zijn zonnepanelen een goede investering. Zonnepanelen leven namelijk al een rendement op van rond de 15 à 16% zonder risico.

Investeer nu in de totaaloplossing van SolarEdge en bespaar op uw elektriciteitsrekening!
De totaaloplossing van SolarEdge bestaat uit een omvormer en slimme zonnepanelen met geïntegreerde power optimizers die zorgen voor een maximaal rendement uit ieder paneel. Dankzij de mySolarEdge app heeft u inzicht in de opbrengsten van uw gehele PV-installatie.

Wij bieden nu de totaaloplossing van SolarEdge voor slechts €4700,-.

Wat krijgt u hiervoor?

- 12 SolarEdge zonnepanelen inclusief geïntegreerde Power Optimizers ( Meer of minder panelen vanzelfsprekend mogelijk )

- SolarEdge omvormer geschikt voor uw situatie

- Montagesysteem geschikt voor uw dak

- Installatie van A tot Z

- Een systeem dat uit 1 en dezelfde fabriek komt waardoor alles naadloos op elkaar aansluit.

- 1 Aanspreekpunt voor het gehele systeem

Andere systeem samenstelling zijn uiteraard mogelijk. Wij besteden veel zorg aan alle offertes en zullen ook pas een exacte offerte afgeven na opname op locatie. Zo krijgt u altijd het ideale PV-systeem aangepast op uw woning en wensen.

Neem contact op voor meer informatie.

* Prijs is gebaseerd op een systeem van 12 SolarEdge PV-panelen en bedraagt de netto-investering na btw-teruggave.

 

Friesland Solar maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.