Adviesgesprek mogelijk op locatie en via videobellen (Teams)

In verband met de nieuwe Corona maatregelen van 14-12-2020 ( lockdown) kunnen wij u berichten dat wij in aangepaste vorm 'Samen Veilig' mogen doorwerken.

Hiervoor is een Protocol Bouw en Techniek opgesteld die u verderop in het kopje nieuws kunt vinden. In samenwerking met onze IT specialist is er een mogelijkheid gecreëerd om via videobellen (Teams) een adviesgesprek met een van onze adviseurs te kunnen voeren. Neem hiervoor contact op met onze backoffice of een van onze adviseurs.

Installatie systemen:

Ook de installatie van de systemen kunnen in aangepaste vorm “normaal” doorgaan. Het werk is merendeels buiten, dus er hoeven zo weinig mogelijk contact momenten te zijn met onze monteurs. Wij, als Friesland Solar, zijn blij dat het bedrijf in ieder geval in aangepaste vorm door kan lopen. Tot nu hebben we geen steun aan te hoeven vragen. Wij proberen onze dienstverlening zoveel mogelijk aan te passen aan uw wensen en aan de maatregelen die door de overheid zijn opgelegd.

Langs deze weg wens ik iedereen veel sterkte toe de komende tijd en wens u goede en gezonde feestdagen toe!

André de Jong, Friesland Solar BV en Friesland Solar Montage BV.

 

Friesland Solar maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.