Beste klant,

Bij Friesland Solar streven we er altijd naar om je de best service en advies te bieden, zowel in onze showroom als op locatie en bij u thuis. Nu de wereld te maken heeft met een uitbraak van COVID-19 (coronavirus) en wij deze situatie nauwlettend blijven volgen, willen we je graag persoonlijk informeren over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben genomen om jouw gezondheid en die van onze werknemers te beschermen.


Extra hygiënemaatregelen
Mede door de niet aflatende inzet van onze medewerkers gaan we toch door met het bezoeken van klanten. We merken dat er toch nog veel vraag is naar onze producten waar we erg blij mee zijn. Tot op heden zijn we in staat gebleken aan deze toenemende vraag te voldoen. Meerdere medewerkers werken vanuit huis en we proberen tijdens het installeren van de systemen zo weinig mogelijk contact te maken met de klanten en houden rekening met de richtlijnen van de RIVM

Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk, wij hebben onze medewerkers daarom goed geïnformeerd over hoe zij de verspreiding van het virus kunnen voorkomen. Dit betekent dat al onze medewerkers:

  • Geen handen schudden
  • Hoesten en/of niezen in de binnenkant van elleboog
  • Bij opkomende verkoudheidsklachten tijdens werkuren naar huis gaan
  • Tijdens pauzemomenten in de bus gaan zitten
  • Regelmatig handen wassen
  • Max. 2 werknemers bij elkaar
  • Minimaal 1,5 meter afstand houden


We rekenen op je begrip
Wij zijn ontzettend trots op al onze medewerkers die juist nu laten zien wat het betekent om een Friesland Solar hart te hebben. We willen u als klant bedanken voor je vertrouwen, ook in deze tijd. Laten we goed op elkaar passen en elkaar een hart onder de riem steken. Ik ben ervan overtuigd dat we ook deze uitdagingen samen zullen overwinnen.

Vriendelijke groet,

Andre de Jong

Directeur Friesland Solar B.V.

 

Friesland Solar maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.