Al voor de derde keer op rij krijgt de SMSL-fabrikant de EuPD-onderscheiding.

JA Solar, een van de grootste panelen- en cellenproducenten ter wereld, werd onderscheiden met de EuPD 'Top Brand PV 2018' op het gebied van panelen.

Hoe werkt de certificering? 

Het EuPD 'Top Brand'-keurmerk wordt uitgereikt op basis van onafhankelijk onderzoek. In dit onderzoek worden niet alleen de technische aspecten van de producten bekeken, maar ook het imago van het merk in de markt. De gegevens worden verzameld met behulp van een enquête onder installateurs in verschillende Europese landen.

JA Solar overtuigt

JA Solar wordt beschouwd als een van de bekendste merken in de markt waargenomen en aanbevolen door de hoge mate van klantentevredenheid. Naast de hoge klantentevredenheid staat de tier-1 fabrikant ook bekend om zijn hoge kwaliteitseisen en het brede panelenassortiment. De fabrikant ontving de onderscheiding voor de volgende markten: Duitsland, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.

JA Solar is een van zeven SMSL fabrikanten

JA Solar behoort tot de Silicon Module Super League en is daarmee een de zeven grootste leveranciers van panelen in de branche. De fabrikant is de derde grootste leverancier van panelen en wereldwijd de grootste producent van cellen. Voor het huidige boekjaar ziet de wereldwijd actieve onderneming voor alle regio's een groeiende productiecapaciteit met stijgende omzetcijfers.

 

Friesland Solar maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.