VVD en D66 willen met nieuw kabinet isolatie, zonnepanelen en warmtepompen forser ondersteunen

VVD en D66 willen met een nieuw kabinet huishoudens en het kleine mkb helpen te verduurzamen door investeringen in isolatie, hybride warmtepompen en zonnepanelen op daken forser te ondersteunen.

Al sinds 2012 kiezen wij ervoor om  het merk SolarEdge aan te bieden voor omvormers en optimizers. Nu breiden we het assortiment verder uit met de nieuwe SolarEdge Smart Modules.

De monokristallijne zonnepanelen van SolarEdge zijn voorzien van half-cut cell technologie en een geïntegreerde power optimizer voor meer vermogen uit elk paneel.

Adviesgesprek mogelijk op locatie en via videobellen (Teams)

In verband met de nieuwe Corona maatregelen van 14-12-2020 ( lockdown) kunnen wij u berichten dat wij in aangepaste vorm 'Samen Veilig' mogen doorwerken.

Friesland Solar voegt E-Mobiltity toe aan assortiment! Uniek in de markt met de Libra EV-Go bundels i.s.m. E-Flux.

Friesland Solar BV breidt het assortiment uit met laadstations voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Ook hier staat kwaliteit, ontzorging en advies hoog in het vaandel.

Korting op Energiebespaarlening Fryslân voor stimulering inwoners Friesland 

De Energiebespaarlening Fryslân is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. 

Door een financiële bijdrage van de provincie Fryslân is de Energiebespaarlening vanaf 1 augustus 2020 met een laag rentetarief beschikbaar (0,5 procentpunt lager dan de reguliere rentetarieven, zie het overzicht hieronder) voor woningeigenaren en VvE’s in Fryslân. De hoogte van het rentetarief is afhankelijk van het leenbedrag. 

Minister Wiebes heeft het aangepaste wetsvoorstel voor de afbouw van de salderingsregeling voor zonnepanelen naar de Tweede Kamer verstuurd. Na advies van de Raad van State zijn kleine wijzigingen doorgevoerd.

Coronavirus | Rijksoverheid lanceert protocol voor bouw en techniek: installateurs zonnepanelen kunnen veilig doorwerken.

Het Rijk en de bouw- en technieksector hebben het protocol Samen veilig doorwerken vastgesteld. Hierdoor kunnen onder meer installateurs van zonnepanelen ondanks de uitbraak van het coronavirus veilig doorwerken. Het protocol Veilig samen doorwerken is een van de uitkomsten van de gesprekken die minister Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en minister Van Veldhoven voor Milieu en Wonen met de bouw- en technieksector voeren om ervoor te zorgen dat het werk niet stil komt te liggen door de uitbraak van het COVID-19-virus.

Beste klant,

Bij Friesland Solar streven we er altijd naar om je de best service en advies te bieden, zowel in onze showroom als op locatie en bij u thuis. Nu de wereld te maken heeft met een uitbraak van COVID-19 (coronavirus) en wij deze situatie nauwlettend blijven volgen, willen we je graag persoonlijk informeren over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben genomen om jouw gezondheid en die van onze werknemers te beschermen.

Al voor de derde keer op rij krijgt de SMSL-fabrikant de EuPD-onderscheiding.

JA Solar, een van de grootste panelen- en cellenproducenten ter wereld, werd onderscheiden met de EuPD 'Top Brand PV 2018' op het gebied van panelen.

 

Friesland Solar maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.