Coronavirus | Rijksoverheid lanceert protocol voor bouw en techniek: installateurs zonnepanelen kunnen veilig doorwerken.

Het Rijk en de bouw- en technieksector hebben het protocol Samen veilig doorwerken vastgesteld. Hierdoor kunnen onder meer installateurs van zonnepanelen ondanks de uitbraak van het coronavirus veilig doorwerken. Het protocol Veilig samen doorwerken is een van de uitkomsten van de gesprekken die minister Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en minister Van Veldhoven voor Milieu en Wonen met de bouw- en technieksector voeren om ervoor te zorgen dat het werk niet stil komt te liggen door de uitbraak van het COVID-19-virus.

Beste klant,

Bij Friesland Solar streven we er altijd naar om je de best service en advies te bieden, zowel in onze showroom als op locatie en bij u thuis. Nu de wereld te maken heeft met een uitbraak van COVID-19 (coronavirus) en wij deze situatie nauwlettend blijven volgen, willen we je graag persoonlijk informeren over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben genomen om jouw gezondheid en die van onze werknemers te beschermen.

Afbouw salderingsregeling: minimumprijs voor met zonnepanelen opgewekte stroom

Al voor de derde keer op rij krijgt de SMSL-fabrikant de EuPD-onderscheiding.

JA Solar, een van de grootste panelen- en cellenproducenten ter wereld, werd onderscheiden met de EuPD 'Top Brand PV 2018' op het gebied van panelen.

Wij leveren krachtige hoogvermogenpanelen van verschillende topfabrikanten In ons assortiment vindt u panelen tot een topvermogen van 360 Watt van wereldwijd toonaangevende Premium een Tier-1-fabrikanten. Met een superieure efficiëntie tot maar liefst 20,8 % zijn de panelen de meest efficiënte panelen op de markt. Profiteer nu van een grote beschikbaarheid.

Naast de levering van zonnestroom systemen levert Friesland Solar BV vanaf heden ook zonneboiler heatpipe systemen voor zowel bedrijven als particulieren. Een mooi combinatie om ook van de zonnewarmte gebruik te maken.

Vanaf heden is Friesland Solar ook SUNKIT dealer.

SUNKIT is een alles-in-1 zonnestroom systeem dat precies aansluit op uw wensen en door een erkend SUNKIT dealer op uw dak wordt gemonteerd en in uw meterkast wordt aangesloten.

Bij SUNKIT staat kwaliteit voorop. Uw SUNKIT bestaat gegarandeerd uit kwaliteitsproducten die zich de afgelopen jaren bewezen hebben en voldoen aan alle certificeringen.

Met de keus voor SUNKIT bent u verzekerd van een zonnestroomsysteem van de hoogste kwaliteit. Alle componenten van het systeem zijn uitvoerig getest en hebben zich bewezen.

Om zonne-energie te promoten onder consumenten staat Friesland Solar samen met collega bedrijf Energie Extra uit Noardburgum op 17 september met een solartruck in Drachten.

Tijdens het Groen Stadsfestival Smallingerland zijn verschillende duurzame initiatieven te bewonderen.

 

Friesland Solar maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.