Friesland Solar haalt haar kracht uit de sterke combinatie van persoonlijk advies met de volledige ontzorging voor het realiseren van een complete pv- installatie. Het Friesland Solar proces heeft verschillende stappen:

• 1  Afspraak en de kennismaking
• 2  Adviesgesprek
• 3  Uitbrengen offerte
• 4  Inregelen en realisatie systeem
• 5  Nazorg en onderhoud.

Onze eigen adviseurs zijn ervaren krachten met jarenlange ervaringen en kennis van de ontwikkelingen in de markt. Vooral op het gebied van regelingen vanuit de overheid en financiering mogelijkheden is een specialisatie van Friesland Solar. Samenwerking tussen bedrijven staat hoog bij ons in het vaandel. Samen maakt sterk. Door kennis en capaciteit te bundelen maakt het voor u als klant gemakkelijker omdat u een aanspreekpunt heeft: Friesland Solar. Als relatief klein bedrijf kenmerken wij ons door een persoonlijke benadering en korte lijnen. Wij hechten namelijk veel waarde aan persoonlijk contact met de klant en pakken elk project aan alsof het ons eigen huis is.

Als installateur beperken wij ons niet alleen tot de provincie Friesland maar onze roots liggen wel in deze provincie, waar we de taal van de mensen spreken en de mentaliteit kennen van de mensen.

Kennis van de branche

Wij zijn gespecialiseerd in de particuliere markt en in het midden-en kleinbedrijf. Door de diverse specialismen kunnen wij u vakkundig adviseren en tevens efficiënt werken. We leveren alleen maar A-merk materialen voorzien van alle keuringen en certificaten en de bij behorende garanties. Ook de leveranciers zijn streng geselecteerd. Friesland Solar werkt met de grootste Nederlandse en Europese leveranciers waar goede verstandhoudingen mee zijn. Ook hier geldt dat persoonlijk contact erg belangrijk is.

Een greep uit onze producten:

• Zonnepanelen, omvormers en bevestigingsmateriaal.
• accu pakketten / storage
• E-Mobility

Onze passie en expertise is het leveren en installeren van zonne-energie installaties voor een bijdrage aan het milieu en vooral uw portemonnee!

Esdec-FrieslandSolar
solaredge-FrieslandSolar
zonnestroomfabriek-Frieslandsolar
Autarco-FrieslandSolar
Vakmensen-FrieslandSolar
 

Friesland Solar maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.