A-kwaliteit producten

Klanttevredenheid staat hoog bij ons in het vaandel. We kiezen er dan ook uitsluitend voor A-kwaiteit producten met maximale garantie.

Producten

Een reguliere zonnestroominstallatie bestaat uit zonnepanelen, een omvormer, montagemateriaal en bekabeling. Van al deze onderdelen zijn er honderden leveranciers. Wij zijn echter selectief in de keuze van onze producten. Zonder uitzondering kiezen wij voor A-kwaliteit producten met lange garanties.

De zonnepanelen

Met onze zonnepanelen bent u verzekerd van een lange levensduur en hoge opbrengst. Onze zonnepanelen worden uitsluitend betrokken van solide leveranciers, zijn gecertificeerd door o.a. de TuV en wij beschikken op voorhand over de testgegevens van ieder zonnepaneel. Vanzelfsprekend hebben onze zonnepanelen een vermogensgarantie van 25 jaar!

De omvormer

Bij de omvormer zijn de levensduur en het rendement de belangrijkste criteria voor een keuze. Wij kiezen zonder uitzondering voor omvormers met een garantie van minimaal 10 jaar en een rendement volgens euro-norm van minimaal 96%. Zo bent u verzekerd van een lange en hoge opbrengst!

Het montagemateriaal

Relevant bij de keuze van het montagemateriaal is uiteraard de dakbelasting. Op kwetsbare daken passen wij ultralicht montagemateriaal toe, zodat er geen risico op lekkages of dak beschadiging bestaat.

 

Friesland Solar maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.