Het installeren van zonnepanelen is een zeer nauwkeurig werk. Het gaat om een investering die u voor lange termijn wenst te gebruiken en u wilt dat deze vakkundig wordt aangebracht. Het is van belang dat de zonnepanelen door een professioneel bedrijf met ervaring vakkundig geïnstalleerd zal worden. Friesland Solar heeft deze ervaring van het plaatsen en installeren van zonnesystemen bij bedrijven, particuliere en verenigingen. Dit geeft het veilige gevoel dat uw zonnepanelen professioneel geïnstalleerd worden en dat u een optimaal rendement geniet.

Wat kunt u verwachten?

Friesland Solar verzorgt de gehele installatie van de aanpassing in de meterkast, monteren van de omvormer, monteren van de onderconstructie en het plaatsen van modulen. Indien monitoring aanwezig is zullen wij deze in bedrijf stellen en hiervan de werking uitleggen.

Waar op het dak?

Het is belangrijk om te bepalen waar de zonnepanelen op uw dak komen. Zonnepanelen hoeven niet perse op het zuiden gericht te zijn om een goed rendement te halen. Het is wel belangrijk dat er voldoende direct daglicht op de panelen kan komen. Panelen die in de schaduw van een boom geïnstalleerd worden zullen een lagere energie opbrengst hebben. Bewolking heeft geen invloed op de werking van zonnepanelen. Kortom, ook in ons land, met veel wisselende weersoorten is het gebruik van zonnepanelen zeer interessant. Voordat u voor zonnepanelen kiest is het belangrijk dat u, samen met een expert, de plaats waar de zonnepanelen komen te liggen nader bepaalt. Elke situatie biedt mogelijkheden waarbij verschillende technieken toegepast kunnen worden.

Installatie binnen 1 dag door eigen team

Afhankelijk van de grootte van uw zonnepanelen systeem zal de installatie in principe binnen 1 dag gebeurd zijn. Friesland Solar heeft een eigen team van professionals dat de installatie van A tot Z begeleidt. Voor installatie werken wij samen met onze gekwalificeerde partners.

 

Friesland Solar maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.