Als Friesland Solar willen wij dat je een laadstation kunt kiezen voor een elektrische auto die wordt gemaakt door een kwaliteitsfabrikant die is goedgekeurd door autofabrikanten. Want dit zorgt voor de beste compatibiliteit met de elektrische auto. Bovendien moet de fabrikant er ook voor zorgen dat toekomstige updates, services of vervangende onderdelen voor het laadstation beschikbaar zijn. Met die uitgangspunten in gedachten hebben wij gekozen voor onderstaande fabrikanten en leveranciers:

Libra Charging Solutions is samen met Friesland Solar de juiste partner voor al jouw e-mobility laadsystemen. Libra Charging Solutions is dé distributeur voor laadpalen voor elektrische auto’s met een compleet assortiment aan EV oplossingen. Wij leveren alleen aan de installateurs en denken alleen in oplossingen. Door de vele merken die wij leveren kunnen we merk onafhankelijk adviseren en altijd de beste combinatie aanbieden. Neem contact met ons op om je volledig voor te laten lichten over ons assortiment en alle extra’s die je alleen bij Libra Charging Solutions kunt verwachten.

Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Merken waar je op kunt bouwen:

Alfen is een internationale onderneming met Nederlandse wortels die zich bezighoudt met innovatieve producten en projecten binnen de elektrische energiewereld. In de beginjaren van het bedrijf produceerde Alfen voornamelijk schakelapparatuur. Door de jaren heen is Alfen uitgegroeid tot een belangrijke internationale spin in het web als het gaat om energie. In 2017 hebben zij meer dan 35.000 laadsystemen geleverd in heel Europa.

Wallbox is een Europese snelgroeiende laadpalen producent die zich bezighoudt met innovatieve en slimme laadoplossingen voor zowel elektrische als de plug-in hybride voertuigen. Voor Wallbox geldt dat ze niet de grootste willen zijn, maar wel de beste. Ze leveren deze laadoplossingen tegen concurrerende prijzen, waarbij de focus ligt op de eindgebruiker. En alles ook nog eens verwerkt in een mooi design.

Webasto overtuigt al meer dan 100 jaar met nieuwe producten en slimme accessoires voor de automotive-industrie. Of het nu gaat om schuifdaken, standkachels of laadstations voor elektrische auto’s: Webasto is een pionier op het gebied van nieuwe technologie die niet alleen voor beweging zorgt, maar ook het verschil maakt.

SolarEdge werd in 2006 opgericht en bedacht een DC-geoptimaliseerde omvormeroplossing die de manier waarop zonne-energie door zonnepaneel-systemen wordt geproduceerd en beheerd fundamenteel heeft veranderd. Hun slimme omvormers maximaliseren energieopwekking per paneelniveau, terwijl de kosten van de opgewekte energie worden verlaagd. Sinds 2017 brengt SolarEdge omvormers om de markt met geïntegreerde EV-oplader. Hierdoor kunnen huiseigenaren hun elektrische auto (EV) direct met eigen zonne-energie opladen wat betekent dat ze het verbruik van duurzame energie kunnen maximaliseren en hun elektriciteitskosten verlagen.

Pak direct voordeel met de EV-Go Bundel van Libra Energy

Een volledig Alfen pakket om de laadpaal-installatie soepel te laten verlopen. In deze EV-Go Bundel zit:

  • Alfen, Eve Double Pro-line, 3 fase met 2 sockets met 2 voedingskabels
  • Power increase 32A / 7,4kW output
  • RFID Authorisation
  • Geen Loadbalancing nodig
  • E-Flux Backoffice EV-Go bundel met backoffice

Daarnaast wordt de EV-Go bundel inclusief de backoffice van onze partner E-Flux geleverd.
Dit bestaat uit:

  • E-Flux Technical portal/backoffice configuratie
  • Eerste zes maanden gratis E-flux Basic support abonnement
  • Configuratie van de P1 licentie of TQ meter.

Dankzij de nauwe samenwerking tussen E-Flux en Friesland Solar kunnen wij ervoor zorgen dat jouw laadpaalinstallatie zo eenvoudig mogelijk verloopt. De eindgebruiker kan bij E-Flux een laadpas/backoffice abonnement afsluiten, volledig afgestemd op de behoefte van deze eindgebruiker. Hier is 24 uur per dag een backoffice beschikbaar en het laadstation wordt volledig (op afstand) ingeregeld.

Klik hier om meer informatie aan te vragen via ons contact formulier  

Brochure 1-fase omvormer met EV-oplader (PDF)

Leaflet Smart Charging Network (PDF)

Esdec-FrieslandSolar
solaredge-FrieslandSolar
zonnestroomfabriek-Frieslandsolar
Autarco-FrieslandSolar
Vakmensen-FrieslandSolar
 

Friesland Solar maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.